НАД 15 ГОДИНИ ПАРТНЬОРСТВО НА

БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

ЗА ЕЛТРЕЙД

Повече от 25 години „Елтрейд“ е един от водещите доставчици на POS оборудване и фискални устройства в страната. През годините компанията постепенно разширява своята гама от дейности, като днес предлага богато портфолио от хардуерни продукти – висококачествени фискални принтери и касови апарати, POS терминали и POS принтери, баркод скенери, автомати за самообслужване от серията Eltrade Smart Pay и други.

Висококвалифицираните софтуерни инженери на компанията разработиха търговски софтуер „Детелина“ – едно от най-популярните решения за магазини, ресторанти, обекти за столово хранене, развлекателни паркове, спортни и сервизни центрове. Портфолиото ни от софтуерни продукти включва също софтуерът за управление на контрола на достъп до паркинг, както и много приложения, които оптимизират дейността в търговията на дребно, ресторантьорството и услугите.

В качеството си на официален партньор на SAP „Елтрейд“ е първият официален интегратор за България на SAP Business One – ERP решение за управление на бизнеса, създадено специално за малки и средни предприятия с цел оптимизиране на ключовите им бизнес процеси.

В България „Елтрейд“ предлага платформата Comarch EDI от 2005 г. като оторизиран партньор на полската IT компания ComArch. Първата търговска верига, избрала тази форма за обмен на документи с доставчиците си, е „Билла България“, а през 2009 г. „Елтрейд“ въвежда електронните фактури в „Метро“.

Чрез Центъра за обслужване на клиенти „Елтрейд“ осъществява обучение и цялостно управление на EDI проектите според действащите международни стандарти за обмен на информация. Системата е адаптирана към изискванията на българското законодателство и европейските директиви, като гарантира автентичността на произхода на документите и ненарушимостта на съдържанието чрез криптиране на връзката. Така се осигурява пълна защита на обменената информация.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

ЗА COMARCH

Базираната в Краков, Полша, ComArch е глобален доставчик на новаторски софтуерни решения за пазарите на шест континента, като оперира с 57 дъщерни компании и над 6500 служители. Продуктите и решенията обхващат:

Управление на приходите
Мрежово управление
ERP системи (системи за планиране на ресурсите)
IT сигурност
Управление на връзките с клиентите
EDI (обмен на електронни данни)
Мениджмънт на продажбите
Електронни комуникации и бизнес проучвания

От 1993 г. компанията предлага на своите клиенти широка гама висококачествени услуги, като им помага да постигнат по-голяма рентабилност и бизнес ефективност. Софтуерната компания е натрупала богат опит в ключови индустрии (телекомуникации, финанси, банково дело и застраховане, държавно управление, производство, здравеопазване, малък и среден бизнес), изпълнявайки проекти за най-големите местни и международни компании.