ПЛАТФОРМАTA COMARCH EDI

ОБМЕН НА ДАННИ

Платформата Comarch EDI позволява обмен на данни между бизнес партньори. В зависимост от нивото на техническо оборудване и броя на обменяните документи, ние ще ви помогнем да изберете най-доброто решение за вашата компания. Предлагаме набор от функционалности, които ще ускорят комуникацията с вашите бизнес партньори.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

ПРИЛОЖЕНИЕ

Платформата Comarch EDI е разработена, за да отговори на потребностите както на голяма търговска верига, така и на средни и по-малки фирми, които желаят да подобрят комуникацията си със своите партньори.

ПОВЕЧЕ ИФОРМАЦИЯ

ПОЛЗИ

Електронният обмен на данни е предпоставка стоките да се движат по-бързо по веригата производител – търговец – купувач. Колкото по-бързо е това движение, толкова по-голяма печалба се постига на единица капитал.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

ВИДОВЕ ДОКУМЕНТИ

В света се обменя огромно количество електронни документи от различен тип. Съществуват организации, които са създали стандарти за най-често използваните видове документи, за да опростят сътрудничеството между партньорите.

ПОВЕЧЕ ИФОРМАЦИЯ

КАК ДА СЕ СВЪРЖА С COMARCH EDI

Има два основни метода за свързване с платформата Comarch EDI. Comarch EDI WEB е интуитивно уеб-базирано приложение, което позволява бърз и надежден обмен на данни дори с най-малките бизнес партньори. Comarch EDI INTEGRATION е автоматична комуникация, която лесно се интегрира във вътрешните системи на вашата компания.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В случай, че не откриете отговор на Вашия въпрос, моля да се свържете с „Елтрейд“ на телефон: +359 (02) 818 909 или имейл: ecod@ecodbg.com

ПОВЕЧЕ ИФОРМАЦИЯ

ИЗТЕГЛИ

Интегрирана връзка с Comarch EDI Connector

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ